spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Επέκταση ωραρίου λειτουργίας σε 20 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης
Επέκταση ωραρίου λειτουργίας σε 20 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.10.08

Ενόψει της λήξης της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία τους από τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας σε δωδεκάωρη καθημερινή βάση σε 20 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης, ενώ για το διάστημα που απομένει όλα τα Γραφεία Κτηματογράφησης θα λειτουργήσουν και Κυριακές. Συγκεκριμένα:

1. Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ καθημερινά

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) σε 15 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης στο Ν. Αττικής που εξυπηρετούν συνολικά τους ακόλουθους 23 Δήμους: Αιγάλεω, Ν.Ιωνίας, Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Παλλήνης, Ραφήνας, Ηλιούπολης, Ελληνικού (Γλυφάδα, Άλιμος, Ελληνικό, Αργυρούπολη), Μαρκοπούλου, Ελληνικού (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη), Άνω Λιοσίων, Πάρκου Αντώνη Τρίτση (Ίλιο, Πετρούπολη, Άγ. Ανάργυροι, Καματερό), Κηφισιάς, Κορωπίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα προστίθενται στη 12ωρη λειτουργία τα Γραφεία Κτηματογράφησης: Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Δράμας, Κιλκίς και Πολυγύρου.

2. Τις Κυριακές 19 και 26 Οκτωβρίου όλα τα Γραφεία Κτηματογράφησης θα Τις Κυριακές 19 και 26 Οκτωβρίου όλα τα Γραφεία  κτηματογράφησης θα παραμείνουν ανοικτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 15.30 το μεσημέρι.

Τελευταία ανανέωση ( 21.10.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB