spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνάντηση με το Υφυπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ είχε αντιπροσωπεία των δήμων Ελληνικού, Καισαριανής και Ηλιούπολης
Συνάντηση με το Υφυπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ είχε αντιπροσωπεία των δήμων Ελληνικού, Καισαριανής και Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.07.08
ypexwde_16_7Με αντιπροσωπεία Δημάρχων και δημοτικών συμβούλων και φορέων συναντήθηκε στα γραφεία του ΥΠΕΧΩΔΕ ο  Υφυπουργός κ. Ξανθόπουλος με θέμα την χάραξη της περιφερειακής λεωφόρου ταχείας κυκλοφορίας.  Ο Υφυπουργός κ. Ξανθόπουλος δεν έδωσε τα σχέδια της νέας δυτικής περιφερειακής Υμηττού επειδή «δεν έχει ολοκληρωθεί η περιβαλλοντική μελέτη». Τα σχέδια αναμένεται να δοθούν για δημόσια διαβούλευση -που θα διαρκέσει για ένα μήνα- το Σεπτέμβριο και μετέπειτα θα δημοπρατηθεί το έργο.  «Δεν καταλαβαίνω τη διαμαρτυρία σας. Ανασχεδιάσαμε το έργο και υπογειοποιήσαμε το μεγαλύτερο τμήμα του» τόνισε ο υφυπουργός που φάνηκε αρκετά διαλλακτικός. Ζήτησε και πήρε μάλιστα, εναλλακτικές προτάσεις από τους Δημάρχους , τους αντιδημάρχους  αλλά και τους φορείς και δεσμεύτηκε πως θα τις μεταφέρει στους μελετητές.  

Ο Χρήστος Κορτζίδης Δήμαρχος Ελληνικού υποστήριξε πως το Υπουργείο οφείλει να παραδώσει τα σχέδια στους δήμους ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επισημάνσεις.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Σπύρος Τζόκας μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος του και η απάντηση που πήρε ήταν πως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο κ. Σουφλιάς θα τον δεχτεί και θα του παραθέσει τις εναλλακτικές λύσεις.

Από την πλευρά της Ηλιούπολης ο Αντιδήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής είχε ξεκάθαρη θέση για μια ακόμα φορά και υποστήριξε πως ο δρόμος πρέπει να γίνει αλλά ο κόμβος πρέπει να μεταφερθεί από τη Σοφ. Βενιζέλου.

Δεν παρέστη ο Δήμαρχος Αργυρούπολης ή κάποιος αντιπρόσωπος από τη δημοτική Αρχή της Αργυρούπολης καθώς και κανένας εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης ή φορέων της πόλης.  

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB