spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Αγία Μαρίνα
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Αγία Μαρίνα PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.05.08

ieronymosΕορταστικές εκδηλώσεις, προεξάρχοντος του Μακαριoτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρίου Ιερώνυμου, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 25 Μαΐου στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, επ’ ευκαιρία της τελετής των θυρανοιξίων του προσκυνηταρίου της Παναγίας της Οστρομπράμσκας. Την εικόνα έχει δωρίσει στο Ναό ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κύριος Σάββας.

Στη συνέχεια ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κύριος Ιερώνυμος έκανε τα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τους μακαριστούς ευεργέτες του Ναού. Ακολούθως  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και η παρουσίαση της ιστοσελίδας της ενορίας και βραβεύτηκαν οι δημιουργοί της, καθώς και οι υπεύθυνοι των τοπικών ηλεκτρονικών μέσων και εντύπων για την συνεργασία τους με την ενορία.

Χαιρετίζοντας την πρώτη επίσκεψη στην Ηλιούπολη του νέου προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας, ο δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου επισήμανε:  «Ο ρόλος του ποιμενάρχη της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και θα χρειαστείτε τη φώτιση του Κυρίου μας για να καθοδηγήσετε, τόσο το ιερατικό σχήμα όσο και την ευρύτερη ορθόδοξη μεγάλη ελληνική οικογένεια» και πρόσθεσε: «Έτσι όπως εκδηλώσατε την αγάπη σας με τον ερχομό σας εδώ, να είστε σίγουρος πως η Ηλιούπολη θα σας αισθάνεται πάντοτε οικείο και θα εμμένει για τη συχνή σας παρουσία εδώ».

 Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν επίσης: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παρασκευάς Γιαννόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Χαράλαμπος Κολιοφώτης, Γιώργος Αγαδάκος, Μαριλένα Ζαμπάρα και Γαβριήλ Αραμπατζής, η Πρόεδρος της ΔΕΚΕΗΛ Ρόζα Καλύβα,  ο Αντιρπόεδρος του Κ.Α.Π.Η.Δ.Η Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυξένη Βλάχου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιάννης Μπότος και Παναγιώτης Καρανδρέας αντίστοιχα,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργυρώ Πίκουλα, Κατερίνα Μαρκουλάκη και Νίκος Αρβανίτης, καθώς και πλήθος κόσμου.

thumb_ag_marina-ieronymos-arampat

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB